Välkommen till SubjectAid.fi!

Välkommen till SubjectAid.fi!

Så här gör du

1. Välj material

Ange hur många exemplar du vill ha av ett material och lägg materialet i varukorgen.

2. Lägg order

När du beställt alla artiklar du vill ha - gå till den gröna knappen "Visa/Avsluta order", högst upp till höger.

3. Logga in

För att genomföra beställningen - logga in om du är medlem. Annars klickar du på "Bli medlem" och fyller i din leveransadress.

4. Beställ

Genomför din beställning - du får din beställning inom ett par dagar. Helt kostnadsfritt och utan fraktavgifter.

Välj Ämne/Tema

Välj årskurs

Detta är SubjectAid.fi

Ett helt kostnadsfritt och uppdaterat lektionsmaterial i varje elevs hand att själv läsa och arbeta med. Låter det intressant? På SubjectAid.fi har du möjlighet att beställa, helt utan kostnad, hundratals olika material till din lektion eller för egen uppdatering. Här hittar du högaktuella material inom många områden som Samhällslära, Etik, Miljö och Naturkunskap, Teknik, Ekonomi, Yrkesval och mycket mer.

Kostnadsfritt för skolan – allt på ett ställe

Genom SubjectAid.fi får du som arbetar inom skolvärlden tillgång till företags, organisationers och myndigheters material producerat för skolan. Vi har samlat allt detta på en och samma plats, och du beställer materialet helt kostnadsfritt och betalar heller ingen frakt. Vårt utbud är varierat - här hittar du inspirerande filmer, spännande spel, intressanta magasin, aktuella faktaark, böcker, foldrar med mera. Du har även möjlighet att ladda ned kompletterande digitala material såsom filmer, rapporter, lärarhandledningar och lektioner.

Relevant och målgruppsanpassat

I dagens samhälle är det viktigare än någonsin att vi har elever som kan värdera, analysera och kritiskt granska information de tar del av. Att öva dessa färdigheter är därför en viktig del av skolans uppdrag.

Materialet som du kan beställa via oss spänner över en lång rad ämnen och riktar sig till såväl grundskola som äldre elever. Mycket av materialet är anpassat för skolungdom, och kan med fördel användas i undervisningen – som komplettering, fördjupning, bredvidläsning eller varför inte till att öva kritiskt granskande läsning.

Vi ställer flera krav på det material som distribueras via SubjectAid:

  • Materialet ska ha ett informativt innehåll som är relevant för målgruppen
  • Materialet får inte vara produktexemplar eller ren produktreklam.
  • Material som exponerar produkter eller varumärken förknippade med alkohol, narkotika, tobak och dopingpreparat skall ha ett innehåll som är av betydelse för ett minskat bruk av dessa.
  • Materialet får inte exponera produkter eller varumärken med pornografisk innehåll eller ickedemokratiska värderingar.

Enkelt att beställa

Vår webtjänst är enkel: Logga in eller registrera dig som ny medlem och beställ önskat material. Vi levererar inom 7 dagar och du betalar inget för materialet, hanteringen eller frakten. Vi levererar endast inom Finland. Vår webbplats uppdateras kontinuerligt då nytt lektionsmaterial kommer in varje vecka, ibland oftare. Du hittar även lärarhandledningar till många av materialen.

Om företaget

SubjectAid.fi är systerbolag till Utbudet i Sverige AB. Verksamhetens syfte är att främja och underlätta samverkan mellan skolan och omvärlden dvs. företag, myndigheter och organisationer.

Utbudet.se är väl etablerat i Sverige och sedan 2008 har verksamheten varit representerad i Norge och sedan 2010 i Finland. Materialen som kan beställas hos oss uppskattas i skolan av både lärare och elever och vi har kommit till att bli en av de största lärarsajterna. Vi distribuerar idag över 200 000 material varje månad till Nordens elever och lärare. Över 100 000 lärare väljer att beställa tryckta undervisningsmaterial och ladda ned digitala komplement och vi distribuerar idag 200 000 ex av undervisningsmaterial varje månad. Vi ser det som ett bevis på att vi helt enkelt motsvarar efterfrågan!

Vi förbättras varje år, både genom att vi ökar urvalet samtidigt som vi ständigt förbättrar tillgängligheten för beställarna, dvs. lärarna. Webbplatsen görs snabbare och enklare, utskicken och e-post blir snabbare, smartare och mer synkroniserade med det som händer i samhället, och samarbetet med andra företag med samma målgrupp utökas.

Vi som arbetar på SubjectAid.fi har alla ett genuint intresse för skolan – flera av oss är lärare.  Vi förstår värdet av kvalitet i undervisningen. Kontakta oss gärna om du har några frågor eller behöver hjälp med att plocka ut bra material till dina lektioner. 

Telefon: 09 5840 0500

E-post: info@subjectaid.fi

Kontaktpersoner

 

"SubjectAid.fi är den självklara kanalen mellan skola och samhälle. Genom oss får elever över hela Finland möjlighet att ta del av sådant som inte alltid står i skolböckerna - en inblick i världen utanför."

Fredrik Skytt, VD SubjectAid.fi

 

 

 

 

 

Tillbaka till produkterna