Subjectaid.fi käyttää evästeitä. Klikkaamalla tätä hyväksyt evästeet och käyttöehdot.

Tervetuloa SubjectAid.fin aineistopankkiin!

Tervetuloa SubjectAid.fin aineistopankkiin!

Näin helposti teet tilauksen

1. Valitse aineistot

Valitse haluamasi aineistot ja määrät. Lisää tilauskoriin.

2. Tee tilaus

Kun olet valinnut haluamasi aineistot napsauta ylhäällä oikealla näkyvää ”Näytä/vahvista tilaus”-painiketta.

3. Kirjaudu sisään

Vahvistaaksesi tilauksen kirjaudu sivustolle. Jos et ole jäsen napsauta ”Liity jäseneksi” -linkkiä. Täytä osoitteesi ja tallenna.

4. Vahvista tilaus

Vahvista tilaus – lähetys tulee perille muutaman päivän sisällä. Täysin ilmaiseksi. Emme peri edes toimitusmaksua!

Valitse aihealue/teema

Valitse opetusaste

Taitaja2019 Joensuussa

Ammattitaidon SM-kilpailu Taitaja2019 järjestetään Joensuussa 20.–23.5.2019. Tapahtumassa on mahdollista nähdä livenä yli 40 eri ammattia. Tapahtumaan on vapaa pääsy.

Taitaja-kilpailussa alle 21-vuotiaat ammattiin opiskelevat tulevaisuuden tekijät kilpailevat oman alansa Suomen mestaruudesta 44 lajissa yli neljänsadan kilpailijan voimin. Loppukilpailuun edetään valtakunnallisten semifinaalien kautta. Tutustu kilpailulajeihin tästä. Osassa kilpailulajeista nähdään myös kansainvälisiä kilpailijoita sekä lukio- ja ammattikorkeakouluopiskelijoita. Tapahtumassa järjestetään myös TaitajaPLUS -ammattitaitokilpailu erityistä tukea tarvitseville opiskelijoille. Yläkoululaiset osallistuvat kädentaitokilpailuun Taitaja9-finaalissa!

Yleisö pääsee seuraamaan ammattiin opiskelevien nuorten SM-kilpailua ja voi samalla tutustua laajasti eri ura- ja koulutusvaihtoehtoihin. Tapahtumassa yritykset kohtaavat nuorten kykyjen joukossa omia tulevaisuuden tekijöitänsä ja nuoret saavat tukea ammatinvalintaan.

www.taitaja2019.fi

Takaisin tuotteisiin

Ilmaiset seminaarit