Subjectaid.fi käyttää evästeitä. Klikkaamalla tätä hyväksyt evästeet och käyttöehdot.

Aco Pharma Oy / Omega Pharma Suomi

Haastattelussa Anni Ojantakanen, Field Product Manager

 

Hei Anni! Kerro toiminnastanne

Omega Pharma on apteekin itsehoitotuotteita valmistava yritys. Olemme erikoistuneet innovatiivisiin ja tehokkaisiin reseptivapaisiin tuotteisiin, jotka auttavat ihmisiä voimaan ja elämään paremmin. Tällä hetkellä toimimme 35 Euroopan maassa ja Suomessa olemme toimineet vuodesta 2004. Paranix-tuotteet täitartunnan hoitoon ovat olleet Suomen apteekeissa saatavilla jo usean vuoden ajan. Ne olivat ensimmäisiä valmisteita markkinoilla, joiden avulla täitartunta pystytään hoitamaan mekaanisesti, jolloin täit eivät voi tulla resistentiksi valmisteelle. Viime vuosina täitartuntojen määrä on kasvanut ja olemme Omega Pharmalla panostaneet laajasti täitietouden jakamiseen niin apteekkihenkilökunnan, nettisivujen kuin kouluterveydenhoitajille toimitettavien materiaalien kautta. Täitartuntojen leviäminen on helppoa ennaltaehkäistä, kun tartunnoista tiedotetaan ajoissa ja hoito aloitetaan mahdollisimman nopeasti.

Miten materiaaleja voidaan käyttää kouluissa?

Juliste sopii loistavasti luokan, käytävän tai kouluterveydenhoitajan huoneen seinälle muistuttamaan siitä, miten toimitaan, kun täitartunta osuu kohdalle. Repäisylehtiöstä voi kullekin oppilaalle tai oppilaan vanhemmalle repäistä lehden, jossa neuvotaan tarkemmin täitartunnan hoidosta ja ennaltaehkäisystä. Kun materiaalit ovat hyvin esillä ympäri vuoden, pysyvät kaikki valppaana täitartuntojen suhteen.


Mikä on Omega Pharman toiminnan päämäärä?

Haluamme auttaa ihmisiä tarjoamalla jatkossakin innovatiivisia ratkaisuja hyvinvointiin, terveenä pysymiseen ja terveelliseen elämään. Tämän takia haluamme keskittyä laajalti myös ennaltaehkäiseviin toimiin niin täitartuntojen hoidossa kuin muissakin terveyteen liittyvissä aiheissa.

 

annioj.jpg

Anni Ojantakanen, Field Product Manager, OTC Health & Lifestyle

getimage.jpg


 

Takaisin tuotteisiin