Subjectaid.fi käyttää evästeitä. Klikkaamalla tätä hyväksyt evästeet och käyttöehdot.

Nornickel Harjavalta

Haastateltavana Hanna-Kaisa Koskinen, Communication Specialist

 

Hei Hanna-Kaisa! Kerro Nornickel Harjavallan toiminnasta...

Nornickel Harjavalta on merkittävä ja monipuolinen nikkelimetallien ja -kemikaalien valmistaja. Olemme kasvaneet Satakunnassa modernin teknologian, ammattitaitoisen henkilökunnan ja jatkuvan tuotekehityksen ansiosta. Jatkuvalla uuden oppimisella, yhteistyöllä ja työtapojen kehittämisellä pysymme nikkelijalostuksen maailmanluokan huipulla. Yrityksessämme työskentelee 300 eri alojen osaajaa ja valmistamme kaikista maailman puhtaista nikkelituotteista 5%.

Miten Nide -lehteä voi käyttää opetuksessa?

Nide lehdessä on esitelty muutamia uratarinoita sekä yksi artikkeli on työntekijän matkassa. Näiden avulla haluamme antaa oppilaille ja opettajille kuvaa miten eri koulutustaustaiset ihmiset meillä sijoittuvat ja miten oppiminen jatkuu vielä töissäkin.

Oppilaitosyhteistyö on meille tärkeää

Lehdessä onkin juttu oppilaitosyhteistyöstä ja etävierailusta. Oppilaitosyhteistyö on meille tärkeä ja mielellämme otamme vieraita. Koronatilanne on muuttanut vierailukäytäntöjä fyysisistä vierailuista etävierailuihin, joita järjestämme mielellämme toiveiden mukaisesti. Yhtä tiettyä kaavaa meillä ei ole, vaan kysymme vieraaksi tulevilta etukäteen toiveita ja sen mukaan rakennamme vierailut.

 

Hanna_kaisa.jpg

Hanna-Kaisa Koskinen, Communication Specialist, Nornickel Harjavalta

817.jpeg

 

 

 

Takaisin tuotteisiin