Subjectaid.fi käyttää evästeitä. Klikkaamalla tätä hyväksyt evästeet och käyttöehdot.

Tervetuloa SubjectAid.fin aineistopankkiin!

Tervetuloa SubjectAid.fin aineistopankkiin!

Näin helposti teet tilauksen

1. Valitse aineistot

Valitse haluamasi aineistot ja määrät. Lisää tilauskoriin.

2. Tee tilaus

Kun olet valinnut haluamasi aineistot napsauta ylhäällä oikealla näkyvää ”Näytä/vahvista tilaus”-painiketta.

3. Kirjaudu sisään

Vahvistaaksesi tilauksen kirjaudu sivustolle. Jos et ole jäsen napsauta ”Liity jäseneksi” -linkkiä. Täytä osoitteesi ja tallenna.

4. Vahvista tilaus

Vahvista tilaus – lähetys tulee perille muutaman päivän sisällä. Täysin ilmaiseksi. Emme peri edes toimitusmaksua!

Suomen Syöpäyhdistys

Heidi Löflund-Kuusela, Suunnittelija

Hei Heidi!

Mikä Fressis-lehti on?

Fressis on terveellisiin elintapoihin kannustava aikakauslehti 14–17-vuotiaille nuorille. Lehti on Syöpäjärjestöjen tuottama. Lehdessä on monipuolisesti ja hauskasti sisältöä tupakkatuotteista, ravinnosta, liikunnasta, arkirytmistä ja seksuaaliterveydestä höystettynä ajankohtaisilla ilmiöillä ja kasvoilla.
 

Kerro vähän enemmän Fressiksestä?

Fressis-kokonaisuuteen kuuluvat lehden lisäksi nettisivusto Fressis.fi sekä sitä tukevat sosiaalisen median kanavat. Myös lehden artikkelit löytyvät nettisivuilta. Fressis.fissä on runsaasti sisältöä terveydestä: nuori voi lukea artikkeleita, katsoa videoita, tehdä testejä ja kysyä asiantuntijalta vastausta mieltä askarruttavaan kysymykseen. Fressis-kokonaisuus on kehitetty yhdessä nuorten kanssa, jotta se vastaisi nuorten tarpeisiin ja olisi nuorille kiinnostava. Fressis on luotettava hyvinvointitiedon lähde: vastaamme nuorten tiedontarpeisiin ja kysymyksiin asiantuntevasti ja kannustavasti.
 

Miten Fressistä voi hyödyntää koulussa?

Fressis-lehteä voi tilata koululle ja käyttää esimerkiksi terveystiedon opetuksessa tai laittaa luettavaksi koulun yleisiin tiloihin tai terveydenhoitajan odotustilaan. Samoin Fressis.fi-sivustoa voi hyödyntää terveystiedon lisäksi myös muissa oppiaineissa. Fressiksen tietopankkia ja artikkeleita voi hyödyntää esimerkiksi eri aineiden projekteissa.

Otamme mielellämme Fressikseen vastaan myös oppilaiden tuottamaa sisältöä kuten juttuja tai videoita sekä teemme yhteistyöprojekteja koulujen kanssa.

heidi-3699.png

Takaisin tuotteisiin