Subjectaid.fi käyttää evästeitä. Klikkaamalla tätä hyväksyt evästeet och käyttöehdot.


Onko messut peruttu? Meillä on vaihtoehto!


Tarvitsetko edelleen keinon viestiä tärkeiden kohderyhmien kanssa, mutta se tuntuu vaikealta, kun esimerkiksi EDUCA ja muut messut ja tapahtumat on peruttu koronaviruksen takia? Silloin voit monien muiden tapaan kääntyä subjectaid.fi -sivuston puoleen.

Haluatko rekrytoida alallesi, kertoa toiminnastasi, välittää tärkeitä tietoja tai kertoa jotain muuta kiinnostavaa kohderyhmälle? Silloin me voimme olla vaihtoehto messuille, jotka on nyt peruttu koronaviruksen takia. Painettu julkaisu tarvitaan, jotta voimme auttaa. Me huolehdimme sitten siitä, että painettu tietoaineistosi tulee opettajien ja oppilaiden tietoon koulussa.

17 000 opettajajäsentämme valitsevat subjectaid.fi -sivustosta aineiston, jota he haluavat käyttää opetuksessa. Voit lähettää myös digitaalisia tiedostoja painetun aineistosi mukana. Tässä yhteydessä voit myös markkinoida seminaaria tai webinaaria. 

Ota yhteyttä meihin, jotta voimme selvittää, voimmeko auttaa sinua jatkamaan viestintää kohderyhmäsi kanssa nyt, kun messut tai muu suunniteltu tapahtuma on peruttu.

Haluan tietää lisää

 

HALUATTEKO AINEISTONNE JAETTAVAKSI KAUTTAMME TAI LISÄTIETOJA?

 

Arja.png

Tervetuloa ottamaan yhteyttä Arja Karjalaiseen, arja.karjalainen@subjectaid.fi

Puh. 09 5840 0500, + 46 8440 9232

 

Takaisin tuotteisiin