Boliden konserni

Boliden Kokkola on Euroopan toiseksi suurin sinkkitehdas. Tehtaan päätuotteet ovat puhdas sinkki ja siitä valmistetut seostuotteet. Tehdas työllistää noin 540 henkilöä, ja se on Kokkolan suurin yksityinen työnantaja. Boliden Kokkola on osa ruotsalaista Boliden-konsernia.

Boliden-konserni:
Boliden on pohjoismainen metallialan yritys, jonka erikoisalaa ovat malminetsintä, kaivostoiminta, metallien jalostus ja uusiokäyttö. Konsernin päätuotteet ovat sinkki ja kupari. Yhtiö tuottaa myös kultaa, hopeaa ja lyijyä. Bolidenin pääkonttori on Tukholmassa ja sillä on tuotantolaitoksia Suomessa, Ruotsissa, Norjassa ja Irlannissa. Bolidenin liikevaihto vuonna 2014 oli 4 055 miljoonaa euroa ja se työllistää noin 4 900 henkilöä.
Painettua aineistoa tilattavaksi
Materiaalia täydentävät digitaaliset aineistot
Tilaamaasi aineistoon kuuluvat digitaaliset lisämateriaalit lähetetään sinulle sähköpostilla viikon kuluessa tilauksesta. Voit myös ladata aineistot suoraan täältä.
Sustainability

Bolidenin ympäristövastuutyö. Kieli englanti.

This is Boliden

Mitä Boliden tekee? Kieli englanti.

Opettajien mielipiteitä aineistosta "Visuaalinen ilme, selkeys. sama materiaali sekä ruotsiksi että suomeksi. Sopii siten myös kielen opetukseen."