Näin teet tilauksen

Ilmaisen opetusmateriaalin tilaaminen on helppoa. Kaikki on maksutonta koulutoimen alalla työskenteleville.

Näin teet tilauksen:

 

1) Valitse aineistot jotka haluat tilata
Kirjoita kappalemäärä ja lisää aineistot tilauskoriisi. Valitse haluatko luokkasetin vai yksittäisiä kappaleita.

2) Siirry tilauskoriisi
Kun olet lisännyt kaikki haluamasi aineistot tilauskoriisi- paina tilauskoripainiketta sivun oikeassa yläkulmassa.

3) Kirjaudu sisään
Kirjaudu sisään jos olet jo jäsen, jos et vielä ole jäsen paina "Liity jäseneksi" painiketta ja täytä tietosi sekä toimitusosoite koululle.

4) Tilaa
Tee tilaus painamalla tilauskorissasi olevaa "Lähetä tilaus" painiketta. Tilaus on nyt valmis! Se toimitetaan sinulle 7 päivän kuluessa, täysin maksutta.

5) Näin se toimii
Kaikki aineisto on ilmaista ja verkkopalvelumme on helppokäyttöinen ja maksuton, opettajien ja muun kouluhenkilökunnan käyttöön. Ilmaisien ​​opetusmateriaalien tilaaminen on helppoa , kuin myös opettajan oppaiden ja muiden digitaalisten lisämateriaalien lataaminen sivultamme. Kaikki on täysin ilmaista koulutoimen alalla työskenteleville. Tilauksen teosta tai aineistonlatauksesta ei lisätä toimitus- tai muita kuluja, etkä myöskään sitoudu mihinkään. Toimitamme aineistoja vain Suomen sisällä.Liity jäseneksi - täysin ilman sitoumuksia
Aloita luomalla käyttäjätilisi kohdassa Liity jäseneksi. Täytä tietosi ja koulun nimi jossa työskentelet, toimitamme tilaamasi aineistot aina suoraan  koululle. Täytä myös aiheet joista olet kiinnostunut. Liittymällä jäseneksi saat sähköpostitse uutiskirjeemme, jossa kerromme uutuuksista, annamme hyödyllisiä vinkkejä sekä muita kiinnostavia juttuja, esimerkiksi ilmaisseminaareista ja opettajille tarkoitetuista koulutuspäivistä.

Hae, suodata ja luokittele
Sivun ylälaidassa on haku-kenttä. Kun alat kirjoittamaan hakusanaasi sivu antaa sinulle eri vaihtoehtoja joista voit valita.

Saadaksesi esille kaikki aineistomme, paina valikossa kohdasta ”kaikki ainestot” sivun vasemmassa yläkulmassa. Voit myös suodattaa hakuasi opetusaineen, aiheen tai opetusasteen mukaan. Paina valikossa kohdasta ”Suodata opetusaineen, aiheen tai opetusasteen mukaan” ja valitse listalta ne joista olet kiinnostunut. Sinin palkki sivun alareunassa näyttää kuinka monta osumaa järjestelmämme löysi. Paina siitä ja saat aineistot esille. Voit myös hakea tietyn lähettäjän materiaalia kohdasta ”Lähettäjät”. Klikkaa nimen päältä ja pääset suoraan heidän aineistoon.

Näin tilaat painettua materiaalia
Paina valitsemasi materiaalin nimeä tai kuvaa. kirjoita sitten luokkasarjojen ja/tai yksittäisten kopioiden lukumäärä ja napsauta painikkeesta "Lisää" jolloin materiaali lisätään tilauskoriin. Kun olet valmis voit siirtyä tilauskoriin, jonka löydät sivumme oikeasta yläkulmasta. Tilauskorissa voit muuttaa määriä ja lisätä tai poistaa materiaalia. Tarkista että tilauksesi on oikein ja paina sitten sinistä "Tee tilaus" painiketta. Toimitamme tilauksesi normaalisti 7 päivän sisällä, täysin maksutta. 

Näin lataat digitaalista materiaalia sivustoltamme
Kun napsautat materiaalia, näet mahdolliset digitaaliset lisäykset tuotekuvauksen alla. Kuvakkeet osoittavat, onko kyseessä tiedosto vai lyhyt video. Napsauta tiedoston otsikkoa/linkkiä ladataksesi sen koneellesi. Kaikki tilaamaasi materiaaliin liittyvät digitaaliset tiedostot lähetetään myös automaattisesti sähköpostitse rekisteröimääsi sähköpostiosoitteeseen viikon kuluessa tilauksen tekemisestä.