Tehokasta tiedonvälitystä kouluille

 

Subjectaid.fi on elinkeinoelämälle suunnattu markkinointi- ja jakelukanava, jonka avulla yritykset ja organisaatiot voivat välittää tietoaan kouluille. Aineisto voi olla esimerkiksi viranomais-, yhteisö- ja yritysesitteitä, kirjoja tai videoita.

Markkinoinnissa käytämme esitteitä, ilmoituksia, lehtien liitteitä, bannereita ja sähköpostia. Palvelu sisältää myös varastonhallinnan ja aineiston jakelun. Tilatuista aineistoista tehdään yhteenveto kuukausittain ja toimitetaan laskutuksen yhteydessä toimeksiantajille.

Sekä opettajat että opiskelijat pitävät palvelusta, koska he saavat sen avulla ilmaiseksi käyttöönsä opetuksessa hyödyllistä aineistoa. Aineistoa toimittaville yrityksille, yhteisöille ja viranomaisille aiheutuu kustannuksia ainoastaan silloin, kun joku tekee tilauksen. Subjectaid-palvelun tarpeellisuudesta kertoo kysynnän nopea kasvu, niin aineistoa tilaavien opettajien kuin myös sitä toimittavien yritysten ja organisaatioiden keskuudessa.

Tehokas ja helppokäyttöinen Subjectaid-palvelu on erinomainen valinta, kun yritys tai organisaatio haluaa toimittaa tietoa Suomen koululaisille ja opiskelijoille. Toivottavasti voimme jatkossa palvella myös sinua!

 

Yhteyshenkilöt: 

Arja Karjalainen
arja.karjalainen@subjectaid.fi
Puh. 09 5840 0500

Eemi Varila
eemi.varila@subjectaid.fi
Puh. 09 5840 0500