Tietoa meistä

Tämä on subjectaid.fi

 

Ilmaista kouluille - kaikki aineistot samasta paikasta

Koulualalla työskentelevät voivat Subjectaid.fi-palvelun kautta tilata yritysten, organisaatioiden ja viranomaisten  tuottamaa opetusaineistoa jota voidaan käyttää täydentävässä tai havainnollistavassa opetuksessa. Olemme koonneet kaikki aineistot samaan paikkaan, ja niiden tilaaminen on täysin maksutonta, emme veloita tilaajalta edes toimituskuluja.

Valikoimamme on monipuolinen - meiltä löydät hyödyllistä ja ajankohtaista aineistoa monilta eri aloilta. Aineisto voi olla esimerkiksi esitteitä, kirjoja, lehtiä, pelejä, julisteita jne. Sinulla on myös mahdollisuus ladata täydentävää digitaalista aineistoa palvelustamme, kuten filmejä, raportteja ja opettajan oppaita opetuksen tueksi.

Subjectaidin palvelua arvostavat sekä opettajat että oppilaat. Subjectaid on Utbudet-yhtiön sisaryhtiö. Subjectaid ja Utbudet kuuluvat Allde & Skytt -konserniin ja ovat koulumaailmassa vankan aseman saavuttaneita yrityksiä. Toiminnan tavoitteena on luoda pohja yhteistyölle ja viestinnälle koulujen ja elinkeinoelämän eli siihen kuuluvien yritysten, viranomaisten ja yhteisöjen välillä.
Subjectaid on suosittu konsepti myös Ruotsissa ja Norjassa. Palveluamme käyttää Pohjoismaissa yhteensä noin 150 000 opettajaa. Mielestämme tämä osoittaa selkeästi, että SubjectAidin tehtävä on tärkeä.

 

Olennaista ja kohderyhmälle suunnattua

Nyky-yhteiskunnassa on tärkeämpää kuin koskaan, että opiskelijoitat, jotka osaavat analysoida ja tarkastella kriittisesti saamaansa tietoa. Näiden taitojen harjoittaminen on siksi tärkeä osa koulun tehtävää.

Kauttamme tilattavissa oleva materiaali kattaa laajan valikoiman eri aiheita ja on suunnattu sekä nuorimmille että vanhemmille oppilaille. Suuri osa materiaalista on mukautettu sopivaksi koululaisille, ja sitä voidaan käyttää hyödyksi opetuksessa - syventävänä, rinnakkain luettavana, keskustelumateriaalina, vertailumateriaalina tai ponnahduslautana uuteen aiheeseen. Haluamme, että oppilaat saavat mahdollisuuden tutustua lisämateriaalien avulla erilaisiin näkökulmiin, joita ei välttämättä löydy oppikirjoista.

 

Subjectaid.fi-palvelun kautta toimitettavan aineiston on täytettävä seuraavat vaatimukset:

  • Aineiston sisällön tulee olla informatiivista ja kohderyhmän kannalta oleellista
  • Tuotenäytteet tai pelkät tuotemainokset eivät ole sallittuja
  • Alkoholiin, huumeisiin, tupakkaan ja dopingvalmisteisiin liittyviä tuotteita tai brändejä käsittelevässä materiaalissa tulee olla näiden käytön vähentämisen kannalta tärkeää sisältöä.
  • Aineisto ei saa käsitellä tuotteita tai tavaramerkkejä, jotka liittyvät pornografiaan tai epädemokraattisiin arvoihin. 

 

Maksutonta, helppo tilata, nopea toimitus

Sivustomme on helppokäyttöinen. Kirjaudu sisään tai liity uudeksi jäseneksi ja tilaa haluamasi materiaalit. Tilaus toimitetaan viikon sisällä, täysin ilmaiseksi. Emme peri edes toimitusmaksua. Kotisivumme päivittyvät säännöllisesti, koska uutta aineistoa saapuu usein.

Palvelumme kautta saat myös tietoa Subjectaid.fissä mukana olevien yritysten, organisaatioiden ja viranomaisten järjestämistä ilmaisista tapahtumista, koulutuksista ja seminaareista.

Me Subjectaidilla olemme aidosti kiinnostuneita koulusta. Toiminnan tavoitteena on luoda pohja yhteistyölle ja viestinnälle koulujen ja elinkeinoelämän eli siihen kuuluvien yritysten, viranomaisten ja yhteisöjen välillä. Ota meihin yhteyttä, jos sinulla on kysyttävää tai tarvitset apua sopivan materiaalin löytämisessä.