Subjectaid.fi käyttää evästeitä. Klikkaamalla tätä hyväksyt evästeet och käyttöehdot.

Ilmaiset tapahtumat

Täältä löydät subjectaid.fissä mukana olevien yritysten, organisaatioiden ja viranomaisten järjestämiä ilmaisia tapahtumia, koulutuksia ja seminaareja. Lue lisää klikkaamalla otsikoita.

  Tee oma valintasi – AMKE ry

  Luultavasti kaikki yläkouluikäiset tuntevat Eric Savolaisen, tosin paljon paremmin käyttäjänimellään Lakko. Savolainen on videopelejä pelaava, vlogeja tekevä tubettaja ja muusikko ja yksi Suomen suosituimmista somepersoonista.

  Ilmaiset kouluvierailut ja luennot – Econet Group

  Econet Groupin asiantuntijat tulevat mieluusti kouluvierailuille ja luennoimaan erityisesti ammattikorkeakouluihin ja yliopistoihin. Suomessa alan koulutusta on karsittu merkittävästi vuosien varrella, mutta puhtaan veden tarve ei ole vähentynyt.

  Tutustu Olkiluotoon ja ydinvoimaan DigiVierailulla – Teollisuuden Voima Oyj

  Varaa luokallesi ilmainen Olkiluoto-esittely DigiVierailulla. Kuule ja näe, mitä kaikkea pieneltä Olkiluodon saarelta löytyy.

  Tietoa vaihto-oppilasohjelmista – Explorius

  Haluatko koulullesi vaihdossa olleen nuoren kertomaan koulunkäynnistään ja elämästään vaihto-oppilaana? Maksuttoman vierailun voit tilata alla olevasta linkistä.

  Maksuttomia kouluvierailuja – Plan International Suomi

  Plan International Suomi tarjoaa kouluille maksuttomia kouluvierailuja pääkaupunkiseudulla, Tampereella, Turussa, Jyväskylässä, Joensuussa, Oulussa ja Rovaniemellä. Tunnit ohjaa Planin koulutettu Lapsen oikeuksien lähettiläs.

  Globaalikasvatuksen kouluvierailut ja koulutukset – Taksvärkki ry

  Kaipaatko uutta näkökulmaa globaalien kysymysten käsittelyyn oppilaiden kanssa? Taksvärkki ry tarjoaa toiminnallisia työpajoja sekä etänä että paikan päällä pk-seudulla, Turussa, Tampereella, Jyväskylässä ja Oulussa. Kysy myös koulutuksistamme kasvattajille.

  Kouluvierailu – Tunne rintasi ry

  Tunne rintasi ry:n kouluvierailu tutustuttaa rintojen terveyteen toiminnallisella tavalla! Omatarkkailu on yhtä tärkeää kuin muutkin itsehoito-ohjeet. Kouluvierailu pohjautuu oppimateriaaliimme ja on tarkoitettu pääasiassa toiselle asteelle.
Takaisin tuotteisiin