Subjectaid.fi käyttää evästeitä. Klikkaamalla tätä hyväksyt evästeet och käyttöehdot.

Tästä Subjectaid-palvelussa on kyse

Tilaa opetusaineistoa aivan ilmaiseksi! Voit tilata ilmaista opetusmateriaalia osoitteesta subjectaid.fi! Tarjolla on ajankohtaista aineistoa muun muassa etiikkaa, luonnontieteitä, tekniikkaa, ammatinvalintaa ja monia muita aiheita koskevista asioista.

Koulutoimen työntekijät saavat Subjectaid-palvelun avulla käyttöönsä yritysten, yhteisöjen ja viranomaisten  tuottamaa aineistoa. Olemme koonneet kaikki aineistot samaan paikkaan, ja niiden tilaaminen on täysin maksutonta, emme veloita tilaajalta edes kuljetuskustannuksia.

Subjectaid tarjoaa ajankohtaista aineistoa monilta eri aloilta. Saamme uutta aineistoa viikoittain, toisinaan useamminkin. Osoitteessa www.subjectaid.fi kannattaa sen vuoksi vierailla säännöllisesti. Usein päivitettävästä sivustosta löytyy aina jotain uutta. Suurin osa aineistosta soveltuu koululaisille ja opiskelijoille, ja sitä voi hyödyntää joko täydentävässä tai havainnollistavassa opetuksessa.

Useimpia aineistoja voidaan tilata sekä yksittäiskappaleina että koko luokan tarpeita varten. Samaa aineistoa voi kuitenkin tilata korkeintaan kolme luokkasarjaa/tilaus. Tästä säännöstä voidaan tarvittaessa tehdä poikkeuksia. Toimitamme tilauksia ainoastaan Suomeen.

Subjectaid.fi-palvelun kautta toimitettavan aineiston on täytettävä seuraavat vaatimukset:

  • Aineiston sisällön tulee olla informatiivista ja kohderyhmän kannalta oleellista.
  • Tuotenäytteet tai pelkät tuotemainokset eivät täytä aineistolle asetettuja vaatimuksia.
  • Aineisto ei saa käsitellä tuotteita tai tavaramerkkejä, jotka liittyvät alkoholiin, huumeisiin, tupakkaan, pornografiaan tai epädemokraattisiin arvoihin.

 

Haluatteko aineistonne jaettavaksi kauttamme tai lisätietoja?

Tervetuloa ottamaan yhteyttä Arja Karjalaiseen, arja.karjalainen@subjectaid.fi

Puh. 09 5840 0500, + 46 8440 9232

 

Takaisin tuotteisiin