Subjectaid.fi käyttää evästeitä. Klikkaamalla tätä hyväksyt evästeet och käyttöehdot.

Tervetuloa SubjectAid.fin aineistopankkiin!

Tervetuloa SubjectAid.fin aineistopankkiin!

Näin helposti teet tilauksen

1. Valitse aineistot

Valitse haluamasi aineistot ja määrät. Lisää tilauskoriin.

2. Tee tilaus

Kun olet valinnut haluamasi aineistot napsauta ylhäällä oikealla näkyvää ”Näytä/vahvista tilaus”-painiketta.

3. Kirjaudu sisään

Vahvistaaksesi tilauksen kirjaudu sivustolle. Jos et ole jäsen napsauta ”Liity jäseneksi” -linkkiä. Täytä osoitteesi ja tallenna.

4. Vahvista tilaus

Vahvista tilaus – lähetys tulee perille muutaman päivän sisällä. Täysin ilmaiseksi. Emme peri edes toimitusmaksua!

Valitse aihealue/teema

Valitse opetusaste

Tästä Subjectaid-palvelussa on kyse

Tilaa opetusaineistoa aivan ilmaiseksi! Voit tilata ilmaista opetusmateriaalia osoitteesta subjectaid.fi! Tarjolla on ajankohtaista aineistoa muun muassa etiikkaa, luonnontieteitä, tekniikkaa, ammatinvalintaa ja monia muita aiheita koskevista asioista.

Koulutoimen työntekijät saavat Subjectaid-palvelun avulla käyttöönsä yritysten, yhteisöjen ja viranomaisten  tuottamaa aineistoa. Olemme koonneet kaikki aineistot samaan paikkaan, ja niiden tilaaminen on täysin maksutonta, emme veloita tilaajalta edes kuljetuskustannuksia.

Subjectaid tarjoaa ajankohtaista aineistoa monilta eri aloilta. Saamme uutta aineistoa viikoittain, toisinaan useamminkin. Osoitteessa www.subjectaid.fi kannattaa sen vuoksi vierailla säännöllisesti. Usein päivitettävästä sivustosta löytyy aina jotain uutta. Suurin osa aineistosta soveltuu koululaisille ja opiskelijoille, ja sitä voi hyödyntää joko täydentävässä tai havainnollistavassa opetuksessa.

Useimpia aineistoja voidaan tilata sekä yksittäiskappaleina että koko luokan tarpeita varten. Samaa aineistoa voi kuitenkin tilata korkeintaan kolme luokkasarjaa/tilaus. Tästä säännöstä voidaan tarvittaessa tehdä poikkeuksia. Toimitamme tilauksia ainoastaan Suomeen.

Subjectaid.fi-palvelun kautta toimitettavan aineiston on täytettävä seuraavat vaatimukset:

  • Aineiston sisällön tulee olla informatiivista ja kohderyhmän kannalta oleellista.
  • Tuotenäytteet tai pelkät tuotemainokset eivät täytä aineistolle asetettuja vaatimuksia.
  • Aineiston sisällön tulee olla informatiivista ja kohderyhmän kannalta oleellista. Tuotenäytteet tai pelkät tuotemainokset eivät täytä aineistolle asetettuja vaatimuksia.
  • Aineisto ei saa käsitellä tuotteita tai tavaramerkkejä, jotka liittyvät alkoholiin, huumeisiin, tupakkaan, pornografiaan tai epädemokraattisiin arvoihin.
Takaisin tuotteisiin