Subjectaid.fi käyttää evästeitä. Klikkaamalla tätä hyväksyt evästeet och käyttöehdot.

Tervetuloa SubjectAid.fin aineistopankkiin!

Tervetuloa SubjectAid.fin aineistopankkiin!

Näin helposti teet tilauksen

1. Valitse aineistot

Valitse haluamasi aineistot ja määrät. Lisää tilauskoriin.

2. Tee tilaus

Kun olet valinnut haluamasi aineistot napsauta ylhäällä oikealla näkyvää ”Näytä/vahvista tilaus”-painiketta.

3. Kirjaudu sisään

Vahvistaaksesi tilauksen kirjaudu sivustolle. Jos et ole jäsen napsauta ”Liity jäseneksi” -linkkiä. Täytä osoitteesi ja tallenna.

4. Vahvista tilaus

Vahvista tilaus – lähetys tulee perille muutaman päivän sisällä. Täysin ilmaiseksi. Emme peri edes toimitusmaksua!

Valitse aihealue/teema

Valitse opetusaste

Tehokasta tiedonvälitystä kouluille

Subjectaid.fi on elinkeinoelämälle suunnattu markkinointi- ja jakelukanava, jonka avulla yritykset ja organisaatiot voivat välittää tietoaan kouluille. Aineisto voi olla esimerkiksi viranomais-, yhteisö- ja yritysesitteitä, kirjoja tai videoita.

Markkinoinnissa käytämme esitteitä, ilmoituksia, lehtien liitteitä, bannereita ja sähköpostia. Palvelu sisältää myös varastonhallinnan ja aineiston jakelun. Tilatuista aineistoista tehdään yhteenveto kuukausittain ja toimitetaan laskutuksen yhteydessä toimeksiantajille.

Sekä opettajat että opiskelijat pitävät palvelusta, koska he saavat sen avulla ilmaiseksi käyttöönsä opetuksessa hyödyllistä aineistoa. Aineistoa toimittaville yrityksille, yhteisöille ja viranomaisille aiheutuu kustannuksia ainoastaan silloin, kun joku tekee tilauksen. Subjectaid-palvelun tarpeellisuudesta kertoo kysynnän nopea kasvu, niin aineistoa tilaavien opettajien kuin myös sitä toimittavien yritysten ja organisaatioiden keskuudessa.

Tehokas ja helppokäyttöinen Subjectaid-palvelu on erinomainen valinta, kun yritys tai organisaatio haluaa toimittaa tietoa Suomen koululaisille ja opiskelijoille. Toivottavasti voimme jatkossa palvella myös sinua!

 

Yhteyshenkilöt: 


Arja Karjalainen

arja.karjalainen@subjectaid.fi
Puh. 09 5840 0500, + 46 8440 9232

 

 

 

Takaisin tuotteisiin