Seinäjoen Ammattikorkeakoulu Oy

Seinäjoen ammattikorkeakoulu SeAMK

Suomen paras AMK, Seinäjoen ammattikorkeakoulu SeAMK, on laaja-alainen ja yhteisöllinen ammattikorkeakoulu, jossa toiminnan tavoitteena on olla paras korkeakoulu opiskelijalle (Visio 2030). Kattava kuuden koulutusalan koulutustarjonta yhdistettynä tasokkaisiin tutkimus-, kehittämis- ja innovaatiopalveluihin mahdollistaa SeAMKin vaikuttavuuden alueellisesti, kansallisesti ja kansainvälisesti. SeAMKissa on noin 5 000 opiskelijaa, 180 opettajaa ja melkein 200 tutkimus- ja kehittämistoiminnan parissa työskentelevää ja muuta henkilökuntaa. Ammattikorkeakoulun rehtori on HtT Jaakko Hallila. Lue lisää verkkosivuiltamme www.seamk.fi ja www.seamk.fi/haku Suomen paras AMK.


Virtuaalivierailut SeAMKissa keväällä 2023 - SeAMK

Tutustu SeAMKiin ja koulutuksiimme virtuaalisella vierailulle

SeAMKin koulutuksiin ja tuleviin hakuihin voit tutustua virtuaalisella kouluvierailulla. Virtuaalivierailuilla kuulet lyhyen infon SeAMKista ja perehdyt opiskelijoiden kertomusten avulla tiettyyn/tiettyihin tutkinto-ohjelmiin. Osa vierailuista pureutuu hakuinfoon ja tuleviin hakuihin.

Yhden vierailun kesto on 30 minuuttia ja vierailut tapahtuvat Teamsissä. Tilaisuudet ovat kaikille avoimia, mutta ennakkoilmoittautuminen vaaditaan (viimeistään tilaisuutta edeltävänä päivänä). Ilmoittautumislinkit ovat tämän sivun alareunassa. Teams-linkki itse tapahtumaan tulee ilmoittautumisen vahvistuksen yhteydessä. Lisätietoja saat tarvittaessa osoitteesta markkinointi(a)seamk.fi.

Vierailut järjestetään noin kerran kuukaudessa keskiviikkoisin klo 10.00. Tilaisuuden kesto on noin 30 minuuttia ja sen jälkeen ja yhteydessä on mahdollista esittää kysymyksiä seamkilaisille.

Vierailuajat ja teemat:

ke 25.1.2023 klo 10.00-10.30: Sosiaali- ja terveysala sekä restonomi- ja agrologiopintojen esittely

ke 15.3.2023 klo 10.00-10.30: Kevään 2023 toinen yhteishaku

Ilmoittaudu täällä

Seinäjoen ammattikorkeakoulu SeAMK

Seinäjoen ammattikorkeakoulu SeAMK – Suomen paras ammattikorkeakoulu

Seinäjoen ammattikorkeakoulu SeAMK on laaja-alainen ja yhteisöllinen ammattikorkeakoulu, jossa toiminnan tavoitteena on olla paras korkeakoulu opiskelijalle (Visio 2030). Kattava kuuden koulutusalan koulutustarjonta yhdistettynä tasokkaisiin tutkimus-, kehittämis- ja innovaatiopalveluihin mahdollistaa SeAMKin vaikuttavuuden alueellisesti, kansallisesti ja kansainvälisesti.

SeAMKissa on tarjolla 21 AMK-tutkintoon johtavaa tutkinto-ohjelmaa ja 13 ylempään AMK-tutkintoon johtavaa tutkinto-ohjelmaa. Lisäksi on mahdollista opiskella muun muassa avoimessa AMK:ssa sekä täydennyskoulutuksissa.

SeAMKissa on noin 5 000 opiskelijaa, joista 10 % on kansainvälisiä tutkinto-opiskelijoita. Henkilökuntaa SeAMKissa on noin 400. Seinäjoen ammattikorkeakoulu on osakeyhtiö, jossa ylin päätösvalta on yhtiökokouksella ja hallituksella. Ammattikorkeakoulun rehtorina ja toimitusjohtajana toimii HtT Jaakko Hallila.

SeAMKissa opiskellaan lähellä Seinäjoen keskustaa upealla SeAMK Kampuksella. Meillä opiskelijaa arvostetaan ja opetuksen laatu on korkea. SeAMKissa panostetaan kansainvälisyyteen, ja opetuksessa korostuvat yrittäjyys ja työelämälähtöisyys. SeAMK on valtakunnan huippua valmistuneiden työllistymisessä. Valmistumisvaiheen opiskelijakyselyssä SeAMK on valittu kaksi kertaa peräkkäin Suomen parhaaksi ammattikorkeakouluksi. Meillä SeAMKissa on Suomen paras opiskelutyytyväisyys, parhaat opiskelun tukipalvelut, parhaimmat oppimisympäristöt, parhaat palaute- ja arviointikäytännöt ja työelämäyhteydet sekä upea kampus.

Kansallinen koulutuksen arviointikeskus Karvi on myöntänyt Seinäjoen ammattikorkeakoululle Excellence-laatuleiman poikkeuksellisen korkealaatuisesta kehittämistyöstä. SeAMK on lisäksi saavuttanut Suomen Innostavimmat työpaikat 2022 -tunnustuksen Eezy Flown People Power-henkilöstötutkimuksessa.

Voit tutustua SeAMKiin ja koulutuksiimme verkkosivuillamme tai voit osallistua virtuaalisiin kouluvierailuihin, joita järjestetään kerran kuussa. Lisätiedot löytyvät osoitteesta seamk.fi/opoille.