Seinäjoen Ammattikorkeakoulu Oy

Suomen parhaaksi ammattikorkeakouluksi kolme kertaa peräkkäin (2020, 2021, 2022) valittu Seinäjoen ammattikorkeakoulu SeAMK on laaja-alainen ja yhteisöllinen ammattikorkeakoulu, jossa toiminnan tavoitteena on olla paras korkeakoulu opiskelijalle (Visio 2030). Kattava kuuden koulutusalan koulutustarjonta yhdistettynä tasokkaisiin tutkimus-, kehittämis- ja innovaatiopalveluihin mahdollistaa SeAMKin vaikuttavuuden alueellisesti, kansallisesti ja kansainvälisesti.

Painettua aineistoa tilattavaksi
Materiaalia täydentävät digitaaliset aineistot
Tilaamaasi aineistoon kuuluvat digitaaliset lisämateriaalit lähetetään sinulle sähköpostilla viikon kuluessa tilauksesta. Voit myös ladata aineistot suoraan täältä.
Seamk paras korkeakoulu-opiskelijalle

Meillä Seinäjoen ammattikorkeakoulussa, SeAMKissa, on Suomen paras opiskelutyytyväisyys, parhaat opiskelun tukipalvelut ja parhaimmat oppimisympäristöt sekä upea kampus.

This is Seamk

Get to know SeAMK Seinäjoki University of Applied Sciences.


Virtuaalivierailu SeAMKissa

Tutustu SeAMKiin ja koulutuksiimme virtuaalisella vierailulla

Monta virtuaalivierailukertaa tarjolla, tuletko mukaan yhteen vai kuunteletko kaikki? SeAMKin eri koulutuksiin ja tuleviin hakuihin voi tutustua virtuaalisella kouluvierailulla noin kerran kuussa. Virtuaalivierailuilla kuulet lyhyen infon SeAMKista ja perehdyt opiskelijoiden kertomusten avulla kullakin kerralla mukana oleviin tutkinto-ohjelmiin. Osa vierailuista pureutuu hakuinfoon ja tuleviin hakuihin.

Katso virtuaalivierailujen ajankohdat, teemat ja ilmoittautumislinkit kootusti tältä sivulta. Muutokset ovat mahdollisia. Tilaisuudet ovat kaikille avoimia, mutta ennakkoilmoittautuminen vaaditaan (viimeistään tilaisuutta edeltävänä päivänä). Ilmoita itsesi ja ryhmäsi mukaan verkon välityksellä tapahtuvan esittelyn seuraajaksi, saat Vimeo-linkin ilmoittautuessa.

Ilmoittautumislinkit julkaistaan alla olevan linkin kautta kunkin vierailukerran kohdalla.

Vierailuajat kevätlukukaudella 2024

ti 9.1.2024 klo 9.00
ti 6.2.2024 klo 9.00
ke 6.3.2024 klo 9–10.00

 

Lue lisää ja ilmoittaudu täällä https://www.seamk.fi/hakijalle/virtuaalivierailu/ 

Ilmoittaudu täällä
Virtuaalivierailu SeAMKissa

Seinäjoen ammattikorkeakoulu SeAMK

Seinäjoen ammattikorkeakoulu SeAMK – Suomen paras ammattikorkeakoulu

Seinäjoen ammattikorkeakoulu SeAMK on laaja-alainen ja yhteisöllinen ammattikorkeakoulu, jossa toiminnan tavoitteena on olla paras korkeakoulu opiskelijalle (Visio 2030). Kattava kuuden koulutusalan koulutustarjonta yhdistettynä tasokkaisiin tutkimus-, kehittämis- ja innovaatiopalveluihin mahdollistaa SeAMKin vaikuttavuuden alueellisesti, kansallisesti ja kansainvälisesti.

SeAMKissa on tarjolla 21 AMK-tutkintoon johtavaa tutkinto-ohjelmaa ja 13 ylempään AMK-tutkintoon johtavaa tutkinto-ohjelmaa. Lisäksi on mahdollista opiskella muun muassa avoimessa AMK:ssa sekä täydennyskoulutuksissa.

SeAMKissa on noin 5 000 opiskelijaa, joista 10 % on kansainvälisiä tutkinto-opiskelijoita. Henkilökuntaa SeAMKissa on noin 400. Seinäjoen ammattikorkeakoulu on osakeyhtiö, jossa ylin päätösvalta on yhtiökokouksella ja hallituksella. Ammattikorkeakoulun rehtorina ja toimitusjohtajana toimii HtT Jaakko Hallila.

SeAMKissa opiskellaan lähellä Seinäjoen keskustaa upealla SeAMK Kampuksella. Meillä opiskelijaa arvostetaan ja opetuksen laatu on korkea. SeAMKissa panostetaan kansainvälisyyteen, ja opetuksessa korostuvat yrittäjyys ja työelämälähtöisyys. SeAMK on valtakunnan huippua valmistuneiden työllistymisessä. Valmistumisvaiheen opiskelijakyselyssä SeAMK on valittu kaksi kertaa peräkkäin Suomen parhaaksi ammattikorkeakouluksi. Meillä SeAMKissa on Suomen paras opiskelutyytyväisyys, parhaat opiskelun tukipalvelut, parhaimmat oppimisympäristöt, parhaat palaute- ja arviointikäytännöt ja työelämäyhteydet sekä upea kampus.

Kansallinen koulutuksen arviointikeskus Karvi on myöntänyt Seinäjoen ammattikorkeakoululle Excellence-laatuleiman poikkeuksellisen korkealaatuisesta kehittämistyöstä. SeAMK on lisäksi saavuttanut Suomen Innostavimmat työpaikat 2022 -tunnustuksen Eezy Flown People Power-henkilöstötutkimuksessa.

Voit tutustua SeAMKiin ja koulutuksiimme verkkosivuillamme tai voit osallistua virtuaalisiin kouluvierailuihin, joita järjestetään kerran kuussa. Lisätiedot löytyvät osoitteesta seamk.fi/opoille.