Vates-säätiö

Vates-säätiö on asiantuntijaorganisaatio, joka toimii vammaisten, pitkäaikaissairaiden ja osatyökykyisten henkilöiden yhdenvertaiseksi työllistymiseksi. Toimintamuotojamme ovat kehittäminen, vaikuttaminen, kouluttaminen, tiedottaminen ja verkottaminen. Vates toimii yhteistyössä työllistämisen, kuntoutuksen ja koulutuksen sidosryhmien kanssa. Vates on perustettu vuonna 1993. Säätiön strategisena taustavoimana on 42 taustayhteisöä, esimerkiksi valtakunnallisia vammaisjärjestöjä, niiden alueellisia yhdistyksiä ja työllistämispalveluita tuottavia toimijoita.
Painettua aineistoa tilattavaksi

Vates-säätiö

Webinaari: Kipu ja osatyökykyisyys – Miten työnantaja voi tukea kipuoireista työntekijää?

Työnantajille ja esihenkilöille suunnattu webinaari järjestetään yhteistyössä Vatesin kanssa. Tule kuulemaan osatyökykyisten ja kipuoireisten huomioimisesta työelämässä! Miten tuetaan kipuoireista niin, että saadaan valjastettua hänen koko potentiaalinsa ja ammatillinen osaamisensa?

Vatesin sekä Suomen Kivun puheenvuorojen lisäksi webinaarissa ovat työeläkeyhtiö Ilmarisen ylilääkäri Maija Haanpää kertomassa kivusta työeläkeyhtiön näkökulmasta sekä Terveystalon työterveyshoitaja Tytti Puolakka esittelemässä Terveystalon varhaisen vaiheen työkykyneuvottelua. Mukana myös Suomen Kivun kokemuspuhuja kertomassa omista kokemuksistaan työn muokkauksen keinoista, sekä minkälaisia resursseja ne vaativat työnantajapuolelta.

Kenelle?

Työnantajille, esihenkilöille ja muille aiheesta kiinnostuneille.

Milloin?

Ke 1.11.2023 klo 14-16.

Missä?

Webinaari Microsoft Teamsin välityksellä. Osallistua voi etänä joko tietokoneen tai mobiililaitteen kautta.

Puhujat:

Vatesin erityisasiantuntija Mari Bergman, Suomen Kivun hankeasiantuntija Eeva Kopperi, Suomen Kivun kokemuspuhuja, Työeläkeyhtiö Ilmarisen ylilääkäri Maija Haanpää sekä Terveystalon työterveyshoitaja Tytti Puolakka.

Hinta:

Maksuton

Ilmoittaudu täällä