PEFC Suomi - Suomen Metsäsertifiointi ry

PEFC (Programme for the Endorsement of Forest Certification) on kansainvälinen metsäsertifiointijärjestelmä, joka edistää ekologisesti, sosiaalisesti ja taloudellisesti kestävää metsätaloutta kaikkialla maailmassa. Metsät ovat tärkeä uusiutuva luonnonvara, ja samalla ne muodostavat elinympäristöjä tuhansille eläin- ja kasvilajeille. Metsillä on keskeinen tehtävä ilmaston säätelyssä, ja lisäksi ne tuottavat raaka-ainetta moniin tuotteisiin. PEFC-sertifioiduissa metsissä pidetään huolta metsäluonnosta, sekä ylläpidetään toimeentulon, ulkoilun ja virkistymisen mahdollisuuksia.
Painettua aineistoa tilattavaksi
Materiaalia täydentävät digitaaliset aineistot
Tilaamaasi aineistoon kuuluvat digitaaliset lisämateriaalit lähetetään sinulle sähköpostilla viikon kuluessa tilauksesta. Voit myös ladata aineistot suoraan täältä.
Vastuullisen tuotteen polku, PEFC x 4H

Tietoa puupohjaisten tuotteiden vastuullisesta alkuperästä. Suomenkielinen, myös tekstitys. Kesto 2:31.

Liiku luonnossa

Metsien mahdollisuudet. Suomenkielinen, myös tekstitys. Kesto 0:29.

Miten varmistut, että käyttämäsi puu on vastuullista

Kestävästi hoidettujen metsien puusta valmistetun tuotteen tunnistat PEFC-merkistä. Merkki osoittaa, että jokaisella puuta matkan varrella jalostaneella yrityksellä, on PEFC:n mukainen puun alkuperän seurantajärjestelmä. Englanninkielinen, suomenkielinen tekstitys. Kesto 1:33.

Turvaa metsien tulevaisuus - valitse PEFC

Metsien merkityksestä ja metsiä uhkaavista asioista. Englanninkielinen, suomenkielinen tekstitys. Kesto 1:49.