UPM Metsä

Me UPM Metsällä haluamme auttaa metsänomistajia tekemään parhaat ratkaisut metsiensä hoidossa. Pidämme asiakkaamme ja heidän metsänsä rikkaana ja rakkaana ​ajattomasti, vaivattomasti ja vastuullisesti. Olemme sitoutuneet ilmastopositiiviseen metsätalouteen ja monimuotoisuuden lisäämiseen metsiemme elinvoimaisuuden turvaamiseksi, kun hankimme kestävästi puuraaka-ainetta UPM:n tuotantolaitoksille. www.upmmetsa.fi

Tutustu myös virtuaalisen metsäretkeemme www.upmforestlife.com/fi


UPM Metsä

Virpi Mäenanttila, viestintäpäälikkö

Hei Virpi! Kerro vähän UPM Metsän toiminnasta 
UPM Metsä hankkii puuraaka-aineen UPM:n tuotantolaitoksille Suomessa ja Baltiassa. Suuri osa puusta hankitaan suomalaisilta yksityismetsänomistajilta. Puukaupan lisäksi tarjoamme metsänomistajille laajan valikoiman metsäomaisuuden hoitoon ja metsän omistamiseen liittyviä palveluja. Haluamme ylläpitää metsien hyvinvointia ja auttaa asiakkaitamme tekemään oikeat ratkaisut metsänhoidossa ja metsänuudistamisessa.

Miten Metsän henki -lehteä voi käyttää opetuksessa?
Metsän henki -lehden sisällöillä halutaan lisätä lukijoiden metsäymmärrystä. Kertomalla asioista ja ilmiöistä monipuolisesti eri näkökulmista halutaan kuvata metsäalaa hyväksyttävänä ja kestävänä toimintana, joka edesauttaa metsien hyvinvointia. Metsänomistaminen on kannattavaa ja vastuullista. Opetuksessa lehteä voi käyttää lähteenä kertomaan nykyaikaisesta metsätaloudesta ja siitä, kuinka tavalliset suomalaiset omistavat metsää. Lehdessä esitellään myös puusta saatavia tuotteita, metsäisiä ammatteja ja alan tutkimusta.

Tiesitkö että...
Tiesitkö, että UPM:n taimista istutetaan 100 puuta joka minuutti? Ne täyttäisivät 3,5 futiskenttää tunnissa eli yli
30 000 futiskenttää vuodessa. Yhteensä 50 000 000 puuta joka vuosi. 

Virpi Mäenanttila, UPM Metsä