Subjectaid.fi käyttää evästeitä. Klikkaamalla tätä hyväksyt evästeet och käyttöehdot.

Danske Bank Suomi

Haastateltavana Teppo Havo

 

Hei Teppo! Kerro lyhyesti Danske Bankin toiminnasta

Danske Bank tarjoaa pankkipalveluja henkilö-, yritys- ja yhteisöasiakkaille. Perinteisten pankkituotteiden lisäksi olemme erikoistuneet säästämiseen ja sijoittamiseen. Danske Bankilla on noin 1,1 miljoonaa henkilöasiakasta sekä noin 100 000 yritys- ja yhteisöasiakasta.

Kenelle ”Opeta taloustaitoa - Control Your Money” on suunnattu?

Markkinointivapaa Control Your Money -opetussivusto on suunniteltu opettajien tueksi ala- ja yläkoulujen taloustaidon sekä matematiikan opetukseen. Sivustolla on omat osiot ja tehtävät 10-12 – vuotiaille sekä 13-16 – vuotiaille oppilaille.

Ideana on tarjota oppilaille mielenkiintoinen ja aktivoiva ympäristö talousaiheisten asioiden käsittelyyn. Sivuston tehtävät muodostavat vuorovaikutteisen tarinan, jossa oppilaat auttavat pelin henkilöitä selviämään erilaisista haasteista hyödyntäen omaa taloudellista osaamistaan ja matemaattisia valmiuksiaan.

Kerro paras säästövinkkisi!

Moni kokee säästämisen mahdottomaksi – kaikki mitä tulee, myös menee. Osalle meistä tämä tilanne on tietysti pakon sanelema, mutta useimpia auttaisi oman talouden tilanteen perusteellinen läpikäynti.

Kun pysähdytään hetkeksi ja tarkastellaan omaa kulutuskäyttäytymistä, voidaan suhteellisen helposti tunnistaa pakolliset menot ja tärkeimmät tulot. Tämän jälkeen voidaan alkaa pohtia sitä, mitkä menoerät ovat vähemmän tärkeitä ja mistä rahaa voisi hiljalleen alkaa siirtää säästöön.

Yksinkertaisenkin budjetin teko paperille kirkastaa kummasti käsitystä omista mahdollisuuksista pitkäjänteisempään säästämiseen.

Opettajien vastaukset kysymykseen:
Mihin tarkoitukseen käytät materiaalia?

- Apuna omassa opetuksessa 50 %
- Tuntien aikana tietopankkina oppilaille 30 %
- Inspiraation läheteenä ja/tai tiedonhakuun 20 %

100 % mielestä materiaalista oli apua opetuksessa.

 

Teppo Havo Sampopankki_MG_1875.jpg

Teppo Havo, Danske Bank Suomi

2000px-Danske_Bank_logo.svg.png

 

 

Takaisin tuotteisiin