Subjectaid.fi käyttää evästeitä. Klikkaamalla tätä hyväksyt evästeet och käyttöehdot.

Eläinsuojeluliitto Animalia ry

Haastattelussa Kanerva Pelli, vapaaehtoiskoordinaattori

 

Hei Kanerva! Kerro Animalian toiminnasta

Animalia on vuonna 1961 perustettu Suomen johtava eläinsuojelujärjestö. Animalian tavoite on parantaa eläinten asemaa yhteiskunnassamme ja edistää niiden hyvinvointia ja oikeuksia. Tavoitteisiin pyrimme mm. vaikuttamalla lainsäädäntöön, kampanjoimalla ja herättämällä keskustelua sekä tiedottamalla.   

Miten aineistojanne voi käyttää opetuksessa

SubjectAidilta opettaja voi tilata yläkouluille ja toisen asteen oppilaitoksille suunnatun ”Eläimille oikeuksia” –vihkon, jossa käydään lyhyesti läpi eläinetiikkaa ja eläintuotantoa teemaan liittyvien tehtävien kera. Oppimateriaaliin sisältyy oma opettajan opas tuntirunkoehdotelmineen. Materiaalin avulla voit helposti  avata keskustelun eläinten oikeuksista oppilaiden kanssa. Syventäväksi materiaaliksi voit tilata Animalian esitteitä eri toimintakohteistamme tai nuorille suunnattua Manimalia-lehteä, joka esittelee toimintakohteitamme rennolla tavalla.

Kerro vuoden 2015 tapahtumista

Animalian vuosi kuluu kampanjoiden: alkuvuosi turkistarhauksen lopettamiseksi Suomessa, keväällä omien eläinteemaisten eduskuntavaalitavoitteidemme puolesta ja kesän alusta alkaen tuotantoeläinten hyvinvoinnin ja kasvissyönnin edistämiseksi. Kaikista näistä löytyy varmasti hyvää keskustelunaihetta myös kouluissa kasvaville aktiivisille kansalaisille. Animaliasta voit tilata myös kouluvierailijan oppitunneille herättämään keskustelua. Autamme mielellämme niin oppilaita kuin opettajia tiedonhaussa ja materiaalien kanssa!

 

613KanervaPelli_Animalia.jpg

Kanerva Pelli, Eläinsuojeluliitto Animalia ry

1-0.png

 

 

Takaisin tuotteisiin