Subjectaid.fi käyttää evästeitä. Klikkaamalla tätä hyväksyt evästeet och käyttöehdot.

Skills Finland ry

Katja Katajamäki, Viestintäpäällikkö

Hei Katja!

Kerro lyhyesti Skillsin toiminnasta

Skills Finland ry edistää suomalaista huippuosaamista ammattitaitokilpailujen avulla. Skills Finlandin ammattitaitokilpailuja ovat vuosittain järjestettävät Taitaja-, Taitaja9- ja TaitajaPLUS-kilpailut. Skills Finland vastaa myös ammattitaitomaajoukkueen lähettämisestä vuorovuosin kansainvälisiin WorldSkills- ja EuroSkills-kilpailuihin. Lisäksi yhdistys vastaa opetus- ja kulttuuriministeriön toimeksiannosta ammatillisen koulutuksen vetovoimaviestinnästä, johon kuuluu muun muassa Ammattiosaaja-lehti ja -verkkopalvelu sekä ammatillisen koulutuksen mielikuvatutkimus.

Miten Ammattiosaaja/Mitt yrke -lehtiä voi käyttää opetuksessa?
 

Ammattiosaaja-lehti (ruotsiksi Mitt yrke) esittelee kaikki ammatillisen koulutuksen vaihtoehdot. Ammattiosaajassa nuoret kertovat nuorille omista kokemuksistaan amiksessa. Se on siis loistavaa materiaalia opinto-ohjauksen tueksi. Lehteä täydentävästä verkkopalvelusta löytyy myös videohaastatteluita, joissa eri alojen nuoret ammattilaiset kertovat omasta ammatistaan.

Kerro lähemmin Taitaja2019 tapahtumasta 

Ammatinvalintaan voi saada eväitä myös vierailemalla Taitaja-tapahtumassa, jossa pääsee tutustumaan lähes 50 ammattiin livenä. Vuonna 2019 Taitaja järjestetään Joensuussa, 2020 Jyväskylässä ja 2021 Oulussa. Taitajassa pääsee paitsi katsomaan, mitä muut osaavat, myös kokeilemaan itse eri ammatteihin liittyviä taitoja.

 

katja-kasvot.jpg

Katja Katajamäki, Viestintäpäällikkö

skills logo.png

 

Takaisin tuotteisiin