Subjectaid.fi käyttää evästeitä. Klikkaamalla tätä hyväksyt evästeet och käyttöehdot.

SuperPark Oy

Haastattelussa Kirsi Ojakoski, Päällikkö - Asiakaspalvelu- ja tuotteistusprojektit

Yleistä toiminnastamme

Me SuperParkissa haluamme liikuttaa lapsia, nuoria ja aikuisia. Viihteelliset sisäaktiviteettipuistomme tarjoavat monipuolista tekemistä freestylelajeista palloilulajikokeiluihin. Liikkuminen on iloista ja sitä tehdään yhdessä kavereiden ja perheiden kanssa. Haluamme tuoda nämä liikuttavan hauskan hetket myös osaksi koulun välitunteja.  

Olemme suunnitelleet välituntiohjelman, Supervälkän, jossa hauskojen eläinhahmojen esittämät liikuntatehtävät johdattavat koululaiset paitsi liikkumaan, myös pohtimaan liikunnan hyötyjä eri näkökulmista. Luokkahuoneiden seinille tarkoitettu Supervälkkä -juliste ja opettajan käyttöön suunnattu ohje sisältävät 15 monipuolista ja helposti toteutettavaa liikuntatehtävää sekä ohjeet ja kysymykset liikuntasuoritusten jälkireflektointiin luokan kesken. 

Miten SuperVälkkä-julistetta voidaan käyttää kouluissa?

SuperVälkkä -aineisto on kehitetty erityisesti 3.-6-luokkalaisten liikuttamiseen, mutta sitä voi soveltaen hyödyntää myös nuorempien kanssa. Liikuntatehtäviä voidaan toteuttaa eri intensiteetillä ja eri tavoin kuten: 

• SuperVälkkätehtävät voi jakaa koko lukukaudelle
• Erityiselle teemakaudelle (esim liikuntakuukausi)
• SuperVälkkätehtävät soveltuvat hyvin myös liikuntatunneille

Intensiivijaksona aineisto riittää 3 viikoksi, kun aktiviteetteja tehdään kerran päivässä. Lähtökohtaisesti SuperVälkkä toteutus on suunniteltu opettajavetoiseksi, mutta opettaja voi vapaasti soveltaa aineistoa ja osallistaa lapsia enemmän. Esimerkiksi opettaja voi antaa luokan luoda oman ryhmän, joka toteuttaa SuperVälkän. 

SuperVälkän puitteiksi riittää hyvin tavallinen piha - ihanteellista on, jos pihalla on vaihtelevaa maastoa sekä luonnon tuomia esteitä ja muita luonnon muotoja. SuperVälkällä liikutaan noin 8-10 minuutin ajan. Toiveena on, että lapset jatkaisivat omatoimisesti muillakin välitunneilla SuperVälkällä tehtyjä pelejä ja leikkejä. 

Mitä SuperParkissa on tarjolla koululuokille?

SuperPark on mainio kohde luokkaretkille, mutta myös liikuntatuntien ja teemapäivien pitämiselle. Monipuolisen itsenäisen liikkumisen lisäksi SuperPark tarjoaa ohjattuja hetkiä tai tunteja asiantuntevan ohjaajamme toimesta. Oppimisympäristönä SuperPark avaa uudenlaisia mahdollisuuksia liikunnan lisäksi myös muissa aineissa.

Lämpimästi tervetuloa viettämään liikuttavan hauskoja hetkiä yhdessä SuperParkkiin. Lisätietoa löydät nettisivuiltamme www.superpark.fi

 

superparknetti.jpg

Kirsi Ojakoski, Päällikkö, Asiakaspalvelu- ja tuotteistusprojektit, SuperPark Oy

813.jpg

Takaisin tuotteisiin